[:tr]Sea Life yüksek teknoloki kullanılarak özel olarak formülize edilmiş ve CRAB-X System® ile güçlendirilmiş sıvı deniz yosunu ekstraktıdır.
Total Organic Matter |
10 % |
Alginic Acid |
0.4 % |
Giberalic Acid |
50 ppm |
Water Soluble Potassium Oxide (K2O) |
0.1 % |
pH |
4.5 – 6.5 |
Available in 1 - 2.5 - 3 - 4 - 5 - 10 - 15 - 20 - 25 - 50 l |
Toplam organik madde | %10 |
Alginik Asit | %0,4 |
Giberalik Asit | 50 ppm |
Suda çözünür Potasyum Oksit (K2O) | %0,1 |
pH | 4,5 – 6,5 |
Ambalaj Tipi | 1 - 2.5 - 3 - 4 - 5 - 10 - 15 - 20 - 25 - 50 lt |
Plant |
Field applied |
Foliar |
Application |
---|---|---|---|
Ornamental plants and flowers |
5 – 7 |
200 – 300 |
15-20 day intervals, during all seasons |
Tomato, Pepper, Eggplant, Cucumber, Melon, Watermelon, Zucchini, Carrot, Potato, Cabbage, Onion, etc. |
3 – 6 |
250 – 450 |
After transplantation, before blooming, during development |
Sugar Beet, Sunflower, Peanut, Cumin, etc. |
3 – 4 |
250 |
In the beginning of maturation 2 times, 15 days apart |
Cereals |
3 |
250 |
In beginning of tillering 2 times, 15 days apart |
Leafy vegetables |
3 – 6 |
200 – 300 |
After transplantation |
Strawberry |
3 – 5 |
250 – 300 |
After transplantation, before blooming, during development |
Fruit trees |
0.1 l – 0.2 l |
300 – 500 |
Before and after the blooming, 30 days before the harvest |
Hazelnut |
1 – 2 |
150 – 200 |
1st application in the leafy season |
Vineyard |
3 – 6 |
250 – 300 |
In the beginning of vegetation, when first sprouts are formed, during the fruit development |
Bitki | Topraktan (lt/1000 m2) |
Yapraktan (cc/100 lt. su) |
Uygulama Şekli ve Zamanı |
---|---|---|---|
Süs bitkileri ve çiçekler | 5 – 7 | 200 – 300 | Her 15-20 günde bütün dönemler boyunca |
Domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz, kabak, havuç, patates, lahana, soğan | 3 – 6 | 250 – 450 | Transplantasyon sonrası, çiçeklenme öncesi, olgunlaşma sürecinde |
Şeker pancarı, ayçiçeği, yer fıstığı, kimyon | 3 – 4 | 250 | Gelişme başlangıcında 15 gün ara ile 2 uygulama yapılır |
Hububat | 3 | 250 | Kardeşlenme başlangıcında 15 gün ara ile 2 uygulama yapılır |
Yapraklı sebzeler | 3 – 6 | 200 – 300 | Transplantasyon sonrası |
Çilek | 3 – 5 | 250 – 300 | Transplantasyon sonrası, çiçeklenme öncesi, olgunlaşma sürecinde |
Meyve ağaçları | 0,1 lt – 0,2 lt (ağaç başına) |
300 – 500 | Çiçeklenme öncesi ve sonrası, hasattan 30 gün önce |
Fındık | 1 – 2 | 150 – 200 (dekara) |
1. uygulama yapraklı dönemde, 2. uygulama meyve döneminde |
Bağ | 3 – 6 | 250 – 300 | Vejetasyon başlangıcında ilk sürgünler açtığında meyve büyüme dönemince |