Dr.Q Quadro 5-5-25

Dr.Q Quadro 5-5-25

Dr.Q Quadro 5-5-25

Dr.Q® Quadro 5-5-25 yüksek kalitede hammaddeden elde edilmiş Potasyum (K) ağırlıklı harmanlanmış NPK gübresidir. Kükürt (S) ve Kalsiyum (Ca) ihtiva eden özel formülü ile bitkilerinizin güçlü ve sağlıklı gelişimini garanti eder. Meyvelerde dane oluşumunu destekler, daha canlı renklerde ve raf ömrü daha uzun ürünler elde etmenizi sağlar. Toprak pH ‘sını düzenler ve ıslah eder. CRAB-X System® sayesinde bitkilerin topraktan iz element alımını kolaylaştırır.

Toplam Azot (N) %5
Amonyum Azotu (NH4-N) %4
Üre Azotu (NH2-N) %1
Suda çözünür Fosfor Pantaoksit (P2O5) %5
Suda çözünür Potasyum Oksit (K2O) %25
Suda çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) %5
Suda çözünür Kükürt Trioksit (SO3) %40
Ambalaj Tipi 0.25 - 0.5 - 1  - 1.5 - 2 - 3 - 4 - 5 - 8 - 10 - 15 - 18 - 20 - 24 - 25 - 30 - 40 - 50 kg
Ürün Uygulama Dönemi Uygulama Dozu
Yapraktan Topraktan
Narenciye İhtiyaç duyulan her dönemde 150 – 200 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Elma, Armut, vb. Çiçeklenme sonrasından itibaren 150 – 200 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Şeftali, Kayısı, Kiraz, Vişne, Erik ve Nar Çiçeklenme sonrasından itibaren 150 – 200 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Bağ İlk yaprak teşekkül ettikten sonra 150 – 200 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Antep Fıstığı Çiçeklenmeden hemen sonra 100 – 150 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Muz İhtiyaç duyulan her dönemde 100 – 150 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Kivi, İncir İhtiyaç duyulan her dönemde 100 – 150 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Domates, Biber İhtiyaç duyulan her dönemde 50 – 100 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Hıyar, Patlıcan İhtiyaç duyulan her dönemde 50 – 100 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Kavun, Karpuz İhtiyaç duyulan her dönemde 50 – 100 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Süs bitkileri İhtiyaç duyulan her dönemde 50 – 100 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Mercimek İlk çıkıştan itibaren 70 – 100 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Yerfıstığı İlk çıkıştan itibaren 100 – 150 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Pamuk İlk çıkıştan itibaren 100 – 150 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Şeker Pancarı İlk çıkıştan itibaren 100 – 150 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Meyve Fidanları İhtiyaç duyulan her dönemde 150 – 200 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Hububat Kardeşleme dönemde 200 – 250 gr/100 lt. su
Yeşil Alanlar İhtiyaç duyuldukça 2-3 kez uygulanır 200 – 300 gr/100 lt. su 1 – 2 kg/1000 m2