[:tr]A-Acid-PH[:en]A-Acid pH[:]

[:tr]A-Acid-PH[:en]A-Acid pH[:]

[:tr]A-Acid-PH[:en]A-Acid pH[:]

[:en]A-Acid pH is a high percent organic carbon containing, 100% natural fertilizer. It is mixture of various vegetable organic materials. It boosts plant development while encouraging growth and blooming. A-Acid pH increases the plant robustness by refreshing them. It is highly efficient plant strengthener. In addition, it shows repellent characteristics against insects. It is highly effective against the damage caused by spider mites, whitefly, tuta absolute, Planococcus citri and so on. It prevents fungi formation and bacterial diseases; protects plants from various diseases and related damage, it is 100% organic.[:]

[:en]
Total Organic Matter 45 %
Organic Carbon 27.5 %
pH 0.4 – 2.4
Available in 0.5 - 1 - 1.5 - 2 - 3 - 4 - 5 - 10 - 15 - 18 - 20 - 24 - 25 - 30 - 50 l or kg
[:] [:tr]
Toplam Organik Madde 45 %
Organik Karbon 27.5 %
pH 0.4 – 2.4
Ambalajlar 0.5 - 1 - 1.5 - 2 - 3 - 4 - 5 - 10 - 15 - 18 - 20 - 24 - 25 - 30 - 50 l or kg
[:]
[:en]
Plant Field applied and fertigation
(g/da)
Foliar
(g/100 l water)
Application
GREENHOUSE CULTIVATED VEGETABLES

Tomato, Pepper, Eggplant, Cucumber, Bean, Onion, Carrot, Potato, Strawberry, etc.

1500 - 2000 250 - 350 From planting till harvest, 15-20 days apart
OPEN GROUND CULTIVATED VEGETABLES

Tomato, Pepper, Eggplant, Cucumber, Bean, Onion, Carrot, Potato, Strawberry, etc.

1500 - 2000 250 - 350 From planting till harvest, 15-20 days apart
Edible, Green Vegetables 2000 - 2500 250 - 350 Starting in spring, 15-20 days apart
Melon, Watermelon, Zucchini, etc. 2000 - 2500 250 - 350 Starting in spring, 15-20 days apart
Nursery trees, Ornamental plants, etc. 2000 - 2500 250 - 350 From planting till harvest, 15-20 days apart
FRUIT TREES

Apple, Pear, Peach, Apricot, Quince, Cherry, Sour Cherry, Almond, Hazelnut, Vineyard, Olives, Pomegranate, Citrus Fruits, etc.

2500 - 3000
(150-200 per tree)
250 - 350 Three applications are recommended;
  • Right before budding and blooming
  • During fructification
  • Until the end of harvest
ENDUSTRIAL PLANTS

Corn, Soybean, Tobacco, Cotton, Sunflower, Sugar Beet

- 250 - 350 When plants reach 10-15 cm height, 20 days apart
ARABLE CROPS

Wheat, Barley, Rye, Rice, etc.

- 250 - 350 ​When plants reach 10-15 cm height, 20 days apart
LEGUMES and FORAGE CROPS

Chickpea, Lentils, Common Vetch, Sainfoin, etc.

- 250 - 350 When plants reach 10-15 cm height, 20 days apart
[:] [:tr]
Bitkiler Topraktan
Damla sulama
(gr/da)
Yapraktan
(gr/100 lt. su)
Uygulama Şekli ve Zamanı
SERA SEBZECİLİĞİ

Domates, biber, patlıcan, salatalık, fasulye, soğan, havuç, patates, çilek, vb.

1500 - 2000 250 - 350 Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulanır
AÇIK ALAN SEBZECİLİĞİ

Domates, biber, patlıcan, salatalık, fasulye, soğan, havuç, patates, çilek, vb.

1500-2000 250-350 Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulanır
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER 2000-2500 250-350 İlkbahardan itibaren 15-20 gün aralıklarla uygulanır
KAVUN, KARPUZ, KABAK, vb. 2000-2500 250-350 İlkbahardan itibaren 15-20 gün aralıklarla uygulanır
FİDANLIK, SÜS BİTKİLERİ, vb. 2000-2500 250-350 Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulanır
MEYVE AĞAÇLARINDA

Elma, armut, şeftali, kayısı, ayva, kiraz, vişne, badem, fındık, bağ, zeytin, nar, narenciye, vb.

2500-3000
(150-200 ağaç başına)
250-350 Üç uygulama tavsiye edilmektedir;
  1. Tomurcuk ve çiçeklenmenin hemen öncesinde
  2. Meyve oluşumunda
  3. Hasat sonuna kadar
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ

Mısır, soya, tütün, pamuk, ayçiçeği, şeker pancarı

- 250-350 Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile uygulanır
TARLA BİTKİLERİ

Buğday, arpa, çavdar, çeltik, vb.

- 250-350 Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile uygulanır
BAKLAGİL ve YEM BİTKİLERİ

Nohut, mercimek, fiğ, korunga, vb.

- 250-350 Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile uygulanır
[:]