CYTOKING

CYTOKING

Cytoking doğal deniz yosunu kaynağından yüksek teknoloji kullanılarak üretilen %100 doğal, organik ve çevreci bir üründür. CRAB-X System® ile güçlendirilmiştir özel formülü bütün bitkilerde üretim periyodunun her aşamasında (fide, gelişme, hasat) kullanılabilir. Cytoking, ekstraksiyon işlemi en yüksek seviyede aktiviteyi sağlayacak şekilde geliştirilmiştir. Ürünün bu özelliği ve üretimde kullanılan yüksek teknoloji, ürünü daima emsallerinden üstün kılmaktadır Kök oluşumu, çiçeklenme öncesi, meyve bağlama, tuzluluk, patojen tahribatı gibi bitkinin en fazla enerjiye ihtiyaç duyduğu stres koşullarında  Cytoking uygulaması mükemmel netice verir.

  • Doğal olarak bitki kökleri üzerinde bulunduğu için etkisini bu bölgede göstererek kök gelişimini teşvik eder ve kılcal kök sayısını arttırır
  • Bitkinin yaşlanmasını geciktirir
  • Besin maddelerinin köklerden alınarak bitkiye taşınmasını hızlandırır
  • Hücre bölünmesi ve genişlemesini düzenleyerek dişi çiçek gözlerinin ve dişi çiçeklerin oluşmasını sağlar
  • Daha fazla karbondioksit bağlayarak bitkinin fotosentez yeteneğini arttırır
  • Çiçek ve meyve tutumunu arttırır
  • Meyvede gelişme ve irileşme, üründe erkencilik sağlar
  • Bitkinin boğum aralarını kısaltıp dengeli büyümesini sağlar
  • Olumsuz hava şartları gibi kötü koşullara karşı bitkinin direncini artırır

Toplam organik madde %20
Organik Karbon %5
Toplam Azot (N) %1,5
Suda çözünür Potasyum Oksit (K2O) %3
pH 4 – 6
Ambalaj Tipi 0.5 - 1 - 1.5 - 2 - 3 - 4 - 5 - 10 - 15 - 18 - 20 - 24 - 25 - 30 - 50 lt. veya kg
Bitki Uygulama Dönemi Uygulama Şekli Uygulama Miktarı
SEBZELER

Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Kabak, vb.

Fideler şaşırtıldığından itibaren 10-12 günde uygulayınız Yapraktan
Damlamadan
100 lt. suya 75-100 cc
200-250 cc/da
Kavun, Karpuz, vb. İlk 3-4 yaprak oluşur oluşmaz 10-12 günde uygulayınız Yapraktan
Damlamadan
100 lt. suya 100 cc
250 cc/da
Narenciye, Portakal, Mandarin, Limon, Greyfurt, Avokado, Kivi, vb. Filizlenme başladığında
Meyve oluşumunda
Meyve gelişiminde
Yapraktan 100 lt. suya 100-150 cc
Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, vb. Filizlenme başladığında
Meyve oluşumunda
Meyve gelişiminde
Yapraktan 100 lt. suya 150 cc
Patates, Soğan, Enginar, vb. Bitkiler 10-15 cm yüksekliğine gelince 2 haftada bir uygulayınız Yapraktan 100 lt. suya 100 cc
Marul, Ispanak, Kereviz, vb. İlk 3-4 yaprak oluşur oluşmaz 8-10 günde uygulayınız Yapraktan 100 lt. suya 75-100 cc
Bağ Filizlenme başlangıcından itibaren 8-10 günde 3-4 kez uygulayınız Yapraktan 100 lt. suya 100 cc
Zeytin Çiçeklenme sırasında Yapraktan 100 lt. suya 100 cc