Dr.Q® Silver Cupper

Dr.Q® Silver Cupper

Dr.Q® Silver Cupper / BORDO Cu güçlü ve yüksek etkiye sahip yeni nesil nanoteknolojik bir bakırlı gübre çözeltisidir. Bu ürünün diğer üretici firmaların bakırlarından en önemli farkı; çözücü (su) ile bakır elementinin karışımından değil, tamamen suyun olmadığı bir ortamda bakır elementi ve gümüş kolloidli nitrik asit tepkimesiyle oluşan yeni nesil nanoteknolojik bir ürün olmasıdır. Gümüş elementi yüksek dezenfektan özelliği ile bilinmektedir. Dr.Q® Silver Cupper / BORDO Cu 'ın gümüş ile kolloidlenmesi (bağlanması) bu ürünün etkisini sinerjik olarak artırmıştır. CRAB-X System® ile formülize edilmiş özel içeriği bitki tarafından rahatlıkla alınabilir ve tamamı kullanılabilir.  Dr.Q® Silver Cupper / BORDO Cu translaminer özelliğe sahiptir. Bu özellik ürünün nanoteknolojik ürün olmasından kaynaklanır. Gümüş kolloidli bakır nitrat ve içerisindeki özel dezenfektanlar sayesinde yüksek etkiye sahiptir.  pH 'sı asidik olduğu için yüksek pH 'lı ilaçlama sularında ürünün, uzun süre, dekompoze olmasını engeller ve bu sayede etkinliği maksimum seviyeye çıkarır.  Damlamadan toprak uygulamasında asidik olduğu için çok etkilidir.

Suda Çözünür Bakır (Cu) %6
Ambalaj Tipi 0.5 - 1 - 5 - 10 - 15 - 20 - 25 kg
Her 15-20 günde bir, çiçek dönemi hariç, bütün dönemler boyunca uygulanır. Süs bitkileri ve çiçeklerde istinasız bütün dönemler boyunca uygulanabilir.
Bitki Uygulama Topraktan ve Damlamadan Dekara Yapraktan
100 Litre/Dekara
Süs bitkileri ve çiçekler Her 15-20 günde bütün dönemler boyunca 500 – 1000 cc 75 – 100
Domates, Biber, Patlıcan, Patates Her 15-20 günde bütün dönemler boyunca (çiçek dönemi hariç) 500 – 1000 cc 100 – 125
Kavun, Karpuz, Salatalık, Kabak Her 15-20 günde bütün dönemler boyunca (çiçek dönemi hariç) 500 – 1000 cc 100 – 125
Havuç, Lahana, Soğan Her 15-20 günde bütün dönemler boyunca (çiçek dönemi hariç) 500 – 1000 cc 100 – 125
Şeker pancarı, Ayçiçeği, Yer fıstığı, Kimyon, Pamuk, Tütün Her 15-20 günde bütün dönemler boyunca (çiçek dönemi hariç) 500 – 1000 cc 100 – 125
Hububat Her 15-20 günde bütün dönemler boyunca (çiçek dönemi hariç) 500 – 1000 cc 100 – 125
Yapraklı sebzeler Her 15-20 günde bütün dönemler boyunca (çiçek dönemi hariç) 500 – 1000 cc 50 – 75
Çilek Her 15-20 günde bütün dönemler boyunca (çiçek dönemi hariç) 500 – 1000 cc 75 – 100
MEYVE AĞAÇLARI
Nar, kiraz, narenciye, elma, kayısı
Her 15-20 günde bütün dönemler boyunca (çiçek dönemi hariç) 500 – 1000 cc 100 – 125
Fındık Her 15-20 günde bütün dönemler boyunca (çiçek dönemi hariç) 500 – 1000 cc 100 – 125
Bağ, Muz Her 15-20 günde bütün dönemler boyunca (çiçek dönemi hariç) 500 – 1000 cc 100 – 125