[:tr]Dr.Q Quadro 5-5-25[:en]Dr.Q® Quadro 5-5-25[:]

[:tr]Dr.Q Quadro 5-5-25[:en]Dr.Q® Quadro 5-5-25[:]

[:tr]Dr.Q Quadro 5-5-25[:en]Dr.Q® Quadro 5-5-25[:]

[:tr]Dr.Q® Quadro 5-5-25 yüksek kalitede hammaddeden elde edilmiş Potasyum (K) ağırlıklı harmanlanmış NPK gübresidir. Kükürt (S) ve Kalsiyum (Ca) ihtiva eden özel formülü ile bitkilerinizin güçlü ve sağlıklı gelişimini garanti eder. Meyvelerde dane oluşumunu destekler, daha canlı renklerde ve raf ömrü daha uzun ürünler elde etmenizi sağlar. Toprak pH ‘sını düzenler ve ıslah eder. CRAB-X System® sayesinde bitkilerin topraktan iz element alımını kolaylaştırır.[:en]Dr.Q® Quadro 5-5-25 is a predominantly Potassium (K) containing NPK fertilizer, which is produced by using highly pure, quality raw material. Thanks to its sulfur (S) and calcium (Ca) comprising composition, it guarantees strong and healthy plants. It contributes to the grain formation, keeps the crop color bright and extends the self-life. Additionally, Dr.Q® Quadro 5-5-25 optimizes pH and rehabilitates the soil. It also helps trace element intake due to CRAB-X System® technology.[:]

[:en]
Total Nitrogen (N) 5 %
Ammonium Nitrogen (NH4-N) 4 %
Urea Nitrogen (NH2-N) 1 %
Water Soluble Phosphorus Pentoxide (P2O5) 5 %
Water Soluble Potassium Oxide (K2O) 25 %
Water Soluble Calcium Oxide (CaO) 5 %
Water Soluble Sulphur Trioxide (SO3) 40 %
Available in 0.25 - 0.5 - 1 - 1.5 - 2 - 3 - 4 - 5 - 8 - 10 - 15 - 18 - 20 - 24 - 25 - 30 - 40 - 50 kg
[:] [:tr]
Toplam Azot (N) %5
Amonyum Azotu (NH4-N) %4
Üre Azotu (NH2-N) %1
Suda çözünür Fosfor Pantaoksit (P2O5) %5
Suda çözünür Potasyum Oksit (K2O) %25
Suda çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) %5
Suda çözünür Kükürt Trioksit (SO3) %40
Ambalaj Tipi 0.25 - 0.5 - 1  - 1.5 - 2 - 3 - 4 - 5 - 8 - 10 - 15 - 18 - 20 - 24 - 25 - 30 - 40 - 50 kg
[:]
[:en]

Crops

Application Season

Dosage

Foliar

Field applied

Citrus fruits

When needed

150 – 200 g/100 l water

0.5 – 0.1 kg/1000 m2

Apple, Pear, etc.

From post-blooming on

150 – 200 g/100 l water

0.5 – 0.1 kg/1000 m2

Peach, Apricot, Cherry, Sour cherry, Plum and Pomegranate

From post-blooming on

150 – 200 g/100 l water

0.5 – 0.1 kg/1000 m2

Vineyard

Together with first leaf

150 – 200 g/100 l water

0.5 – 0.1 kg/1000 m2

Pistachio

Right after blooming

100 – 150 g/100 l water

0.5 – 0.1 kg/1000 m2

Banana

When needed

100 – 150 g/100 l water

0.5 – 0.1 kg/1000 m2

Kiwi, fig

When needed

100 – 150 g/100 l water

0.5 – 0.1 kg/1000 m2

Tomato, Pepper

When needed

50 – 100 g/100 l water

0.5 – 0.1 kg/1000 m2

Cucumber, Eggplant

When needed

50 – 100 g/100 l water

0.5 – 0.1 kg/1000 m2

Melon, Watermelon

When needed

50 – 100 g/100 l water

0.5 – 0.1 kg/1000 m2

Ornamental plants

When needed

50 – 100 g/100 l water

0.5 – 0.1 kg/1000 m2

Lentil

From the first sprouting on

70 – 100 g/100 l water

0.5 – 0.1 kg/1000 m2

Peanut

From the first sprouting on

100 – 150 g/100 l water

0.5 – 0.1 kg/1000 m2

Cotton

From the first sprouting on

100 – 150 g/100 l water

0.5 – 0.1 kg/1000 m2

Sugar Beet

From the first sprouting on

100 – 150 g/100 l water

0.5 – 0.1 kg/1000 m2

Fruit Nursery

When needed

150 – 200 g/100 l water

0.5 – 0.1 kg/1000 m2

Cereals

In the tillering phase

200 – 250 g/100 l water

Green fields

When needed, 2-3 times

200 – 300 g/100 l water

1 – 2 kg/1000 m2

[:] [:tr]
Ürün Uygulama Dönemi Uygulama Dozu
Yapraktan Topraktan
Narenciye İhtiyaç duyulan her dönemde 150 – 200 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Elma, Armut, vb. Çiçeklenme sonrasından itibaren 150 – 200 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Şeftali, Kayısı, Kiraz, Vişne, Erik ve Nar Çiçeklenme sonrasından itibaren 150 – 200 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Bağ İlk yaprak teşekkül ettikten sonra 150 – 200 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Antep Fıstığı Çiçeklenmeden hemen sonra 100 – 150 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Muz İhtiyaç duyulan her dönemde 100 – 150 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Kivi, İncir İhtiyaç duyulan her dönemde 100 – 150 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Domates, Biber İhtiyaç duyulan her dönemde 50 – 100 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Hıyar, Patlıcan İhtiyaç duyulan her dönemde 50 – 100 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Kavun, Karpuz İhtiyaç duyulan her dönemde 50 – 100 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Süs bitkileri İhtiyaç duyulan her dönemde 50 – 100 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Mercimek İlk çıkıştan itibaren 70 – 100 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Yerfıstığı İlk çıkıştan itibaren 100 – 150 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Pamuk İlk çıkıştan itibaren 100 – 150 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Şeker Pancarı İlk çıkıştan itibaren 100 – 150 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Meyve Fidanları İhtiyaç duyulan her dönemde 150 – 200 gr/100 lt. su 0,5 – 0,1 kg/1000 m2
Hububat Kardeşleme dönemde 200 – 250 gr/100 lt. su
Yeşil Alanlar İhtiyaç duyuldukça 2-3 kez uygulanır 200 – 300 gr/100 lt. su 1 – 2 kg/1000 m2
[:]