[:tr][:tr]Cytoking doğal deniz yosunu kaynağından yüksek teknoloji kullanılarak üretilen %100 doğal, organik ve çevreci bir üründür. CRAB-X System® ile güçlendirilmiştir özel formülü bütün bitkilerde üretim periyodunun her aşamasında (fide, gelişme, hasat) kullanılabilir. Cytoking, ekstraksiyon işlemi en yüksek seviyede aktiviteyi sağlayacak şekilde geliştirilmiştir. Ürünün bu özelliği ve üretimde kullanılan yüksek teknoloji, ürünü daima emsallerinden üstün kılmaktadır Kök oluşumu, çiçeklenme öncesi, meyve bağlama, tuzluluk, patojen tahribatı gibi bitkinin en fazla enerjiye ihtiyaç duyduğu stres koşullarında Cytoking uygulaması mükemmel netice verir.
Toplam organik madde | %20 |
Organik Karbon | %5 |
Toplam Azot (N) | %1,5 |
Suda çözünür Potasyum Oksit (K2O) | %3 |
pH | 4 – 6 |
Ambalaj Tipi | 0.5 - 1 - 1.5 - 2 - 3 - 4 - 5 - 10 - 15 - 18 - 20 - 24 - 25 - 30 - 50 lt. veya kg |
Bitki | Uygulama Dönemi | Uygulama Şekli | Uygulama Miktarı |
---|---|---|---|
SEBZELER
Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Kabak, vb. |
Fideler şaşırtıldığından itibaren 10-12 günde uygulayınız | Yapraktan Damlamadan |
100 lt. suya 75-100 cc 200-250 cc/da |
Kavun, Karpuz, vb. | İlk 3-4 yaprak oluşur oluşmaz 10-12 günde uygulayınız | Yapraktan Damlamadan |
100 lt. suya 100 cc 250 cc/da |
Narenciye, Portakal, Mandarin, Limon, Greyfurt, Avokado, Kivi, vb. | Filizlenme başladığında Meyve oluşumunda Meyve gelişiminde |
Yapraktan | 100 lt. suya 100-150 cc |
Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, vb. | Filizlenme başladığında Meyve oluşumunda Meyve gelişiminde |
Yapraktan | 100 lt. suya 150 cc |
Patates, Soğan, Enginar, vb. | Bitkiler 10-15 cm yüksekliğine gelince 2 haftada bir uygulayınız | Yapraktan | 100 lt. suya 100 cc |
Marul, Ispanak, Kereviz, vb. | İlk 3-4 yaprak oluşur oluşmaz 8-10 günde uygulayınız | Yapraktan | 100 lt. suya 75-100 cc |
Bağ | Filizlenme başlangıcından itibaren 8-10 günde 3-4 kez uygulayınız | Yapraktan | 100 lt. suya 100 cc |
Zeytin | Çiçeklenme sırasında | Yapraktan | 100 lt. suya 100 cc |